Onze huisregels
die ieders bezoek
prettig houden.

Wij beschikken over parkeergelegenheid op locatie dus als je naar ons toekomt hoef je dit niet te melden van tevoren. Je parkeert je voertuig kosteloos bij ons in de buurt. mogelijk moet je een stukje lopen maar naar onze ervaring is er een redelijke capaciteit bij ons in de straat. kom je met een invalidenvoertuig of ander speciaal vervoer laat ons dit dan even weten middels een parkeerverzoek, zodat wij dan kunnen inplannen of wij een plekje bezet kunnen houden. Meld dit ruim van tevoren.

De meesten van ons zijn bekend met de procedure bij binnenkomst. Je maakt een praatje met de voorganger, zegt gedag tegen jouw broeders en zusters, kiest een warm plekje, [wat bij de meeste inmiddels het bekende zitplekje is geworden], neemt je meegenomen Bijbel ter hand, of download deze hier, waarna de voorganger de inleiding zal geven met betrekking tot het programma voor die kerkdienst. Er is ook een garderobe aanwezig voor je jas.

Wij respecteren ieders keuze en wij geven voldoende ruimte dit bespreekbaar te maken hoe jij denkt dat het voor jou het beste is onze kerkdienst bij te wonen en dat jouw regels hieromtrent worden gerespecteerd. En uiteraard dragen wij er met z’n allen zorg voor, dat er voor niemand die de dienst bijwoont gezondheidskwesties geriskeerd worden.

Mocht je minder mobiel zijn, slechthorend, slechtziend of een ander ongemak ervaren, zorg dan dat je voor bezoek aan onze kerkdienst het online bezoekersformulier invult zodat wij een plaats binnen de kerk tijdens de kerkdienst voor je kunnen reserveren. Het is binnen no time gefixt. En wij kunnen dan een mooi plekje vooraan in de kerk gereed maken zodat je van de boeiende dienst niets mist.

Ruimte voor de allerkleinsten onder ons in de vorm van zondagsschool of kinderopvang hebben wij helaas nog niet maar wij werken hier hard aan. Zodat ook hun, vanaf de start, de mooie beloftes mogen ontvangen. Uiteraard hoef je de kleintjes niet thuis te laten. Bij ons nog steeds hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

Waar God is, zijn Hoop en Liefde. Heel veel Hoop en Liefde. Wij mensen tonen dit vaak aan mekander in de vorm van spel, dans en muziek. Ook wij voelen dit enorm en dat kun je waarnemen tijdens onze proactieve kerkdiensten. Er is altijd ruimte voor zang en indien deze er niet is wordt er voor muziek toch altijd “een beetje” vrijgemaakt.

Beschik jij over muzikaal talent en zou je het Evangelie op jouw toon aan de wereld willen laten klinken. Verras ons en vraag gerust naar de mogelijkheden die wij hebben voor muzikanten.

Wij kennen thema-activiteiten en die worden ruimschoots weergegeven op onze website en ander marketingmateriaal die wij op het moment van aankondiging verspreiden. Hetzij per flyer of social media. Je zal het in ieder geval niet kunnen missen. Wij geloven dat sport en spel bijdragen aan een positief sociaal klimaat met vooraanstaand de creatie van begrip voor andermans beperkingen, en daarin een hulpvaardige rol [leren] bezetten. Verantwoordelijkheid nemen. 

Wij vinden het fijn om wat dan ook weg te kunnen geven dus als we de kans krijgen dan doen we dit ook graag. Enkele voorbeelden zijn: koffie, thee of iets anders te drinken na de kerkdienst onder het genot van een versnapering en ’t gezellige babbeltje kennisuitwisseling over de dienst. Wij proberen altijd voor onze speciale mensen, op de speciale dagen, iets speciaals te bereiden en dit dan aan te bieden als extraatje. Dit doen wij dan in de vorm van vlees, vis en/of vega. 

Natuurlijk worden wij bezocht door een hoop goede koks en kokkinnen dus wij staan er zeker open voor als deze speciale mensen op deze speciale dagen, speciaal voor ons in de keuken willen staan, om iets speciaals voor ons te bereiden, en dit te delen met de andere speciale broeders en zusters in de kerk. 

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigendommen. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid hiervoor nemen in geval van diefstal, vermissing of beschadiging. Hou hier ten zeerste rekening mee. Natuurlijk gaan wij als broeders en zusters er niet vanuit dat een zogenaamd incident hier bij ons in de kerk zal plaatsvinden. Wij zorgen liever voor elkaar.

Eigendommen die in het bezit zijn van de kerk mogen niet zonder toestemming worden verplaatst, geleend of meegenomen. Als dit wordt ontdekt dan kan De Deur | Veendam de schade op jou verhalen en daarmee bedoelt de kosten voor reparatie of vernieuwing van het desbetreffende object.

Waar er mensen samenkomen kan er ongeregeldheid ontstaan wat maar al te vaak wordt veroorzaakt door miscommunicatie tussen twee partijen. Wij zijn er voor deze ruis [tijdig] te onderscheppen en te kijken hoe wij calamiteiten tussen onze bezoekers, maar ook tussen bezoekers en bestuur, kunnen oplossen. Wij geloven dat praten over kwesties die benauwen het beste medicijn is. Ook kunnen wij met je bidden als dat jouw voorkeur geniet, want God is op de hoogte van hetgeen jou dwarszit. Onderaan de website hebben wij een stukje voor klachten [oranje]. Vul het online klachtenformulier in en wij reageren vrijwel direct. Wij nemen deze meldingen uiterst serieus.

Wij verwachten van een ieder die onze kerkdiensten of activiteiten van andere aard maar onder verantwoordelijkheid van De Deur | Veendam bezoekt dit onderneemt met een positieve instelling. Wij ontvangen personen van diverse culturen en begrijpen dat in omgang, daar soms verkeerde interpretaties uit kunnen voortkomen, die als hinderlijk, bedreigend, intimiderend of ongewenst wordt ervaren. Wij zullen dit bespreekbaar maken en er kan een waarschuwing volgen. Ook kan De Deur | Veendam je de toegang tot onze kernactiviteiten compleet ontzeggen. In dit geval is het voor jou niet meer mogelijk onze kerk te bezoeken.

Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijk gedrag van één of meerdere bezoekers. Wel erkennen wij de verantwoordelijkheid en zorgplicht die wij voor onze bezoekers pogen te waarborgen in de volste zin. Wij zullen bij constatering van wanordelijk gedrag streng optreden tegen de veroorzaker[s]. Wij houden ons aan het recht op privacy van personen, dus zal elk geschil vertrouwelijk en zeer discreet worden behandeld/afgehandeld.

Bij ons is iedereen aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt aan de eigendommen van de kerk. Wij behandelen schademeldingen af via de aansprakelijkheidsverzekering.

 

De toegang tot onze [kern]activiteiten, inclusief kerkdienst[en] kan worden geweigerd indien de aanwijzingen van de medewerker[s] niet worden opgevolgd.

De toegang tot onze [kern]activiteiten, inclusief kerkdienst[en] kan worden geweigerd indien je verboden voorwerpen bij je draagt. Hieronder vallen alle type wapens, alcohol en drugs.

De toegang tot onze [kern]activiteiten, inclusief kerkdienst[en] kan worden geweigerd indien de bezoeker een gezondheidsrisico vormt ten opzichte van anderen. Hiermee bedoelen we. Zorg dat je fris en verzorgd de kerkdienst bezoekt. Wij zijn Gods visitekaartje en dus stralen wij kracht en trots uit.

Wij behouden ons te allen tijde aan de bezoekersaantal-voorschriften van de brandweer. Dit geeft ons grond om personen het bezoek aan onze kerkdienst[en] te weigeren. Dit ligt niet in onze macht. Dit zijn afspraken overeenkomstig onze gemeentevergunningen.

De toegang tot onze [kern]activiteiten, inclusief kerkdienst[en] kan worden geweigerd indien niet wordt voldaan aan één deze huisregels.

Wij geloven dat onderhoud van
jouw geloof de vlam is Voor een stabiel
en kwalitatief leven.

Ben je even minder betrokken?
Meld je aan en Kom terug bij God.

Bij ons altijd
Gratis parkeren

das toch mooi
voor De Deur

Natuurlijk stimuleren
Wij de Fiets

das Gezond, Sportief
en Milieuvriendelijk

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Wat leuk dat jij onze kerkdienst wilt bijwonen!

Meld je hier aan! Wij reageren zeer snel.

Contactgegevens

de-deur-veendam-google-maps

Jij komt met een invalidenvoertuig of wordt gebracht door een vervoersdienst!

Wij staan klaar om jou op te vangen, en zorgen voor jouw parkeerplekje dichtbij de kerk. Handig toch!
Meld je hier aan! Wij geven je snel de bevestiging door.
Reguliere wekelijkse kerkdiensten

Wij heten jou en familie van harte welkom op onze reguliere kerkdiensten. Je vindt ons aan de Barkstraat 14 te Veendam. Ook bekend als buurthuis ’t Scheepskwartier.

Contactgegevens

Snel via WhatsApp | Klik icoon

Contact met De Deur | Veendam

Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt, en gij zult vinden; klopt, en u zal opengedaan worden.

Lukas 11:9-10

Regulier contactformulier
de-deur-veendam-google-maps

Klacht melden aan De Deur | Veendam

Beschrijf je klacht of opmerking zorgvuldig. Wij behandelen en benaderen jou omtrent jouw melding discreet. Wij respecteren jouw privacy.

Klachtenformulier


Je aanmelden voor Bijbelstudie. Zeer verstandig! Wij staan klaar om je te begeleiden.

Wij houden leuke studiebijeenkomsten voor een ieder, jong of ouder, om zijn kennis over de Bijbel te verbreden.  

Meld je hier aan! Wij contacteren jou over de beschikbare data.

Wij nemen bij voorkeur per mail contact met je op, maar het kan ook zijn dat we jou telefonisch benaderen. Mochten we je niet direct kunnen bereiken, geen paniek. Wij proberen het dan gewoon nog een keer. Bedankt voor de juiste keuze.

Zou je alvast willen trainen, dit kan: ga naar www.bijbelstudieonline [of klik op het logo] en start daar je training. Het is een gerenommeerd platform voor nieuwgelovigen. Maar we zijn natuurlijk nooit te oud om iets bij te leren!

Jij zou graag willen dat wij met jou bidden.

Let wel! Tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de dienst kan je jouw gebedsverlangen indienen. Gebedsverlangens die vlak voor de dienst ingezonden worden (bijv. 5 minuten voor aanvang), worden meegenomen naar de eerstvolgende dienst. Zorg dus dat je op tijd bent met het indienen van dit gebedsverlangen.

Meld je hier aan! Wij contacteren jou over de beschikbare data.
×