ONE
†80

Ook wij houden het graag leerzaam maar aan gezelligheid kan het niet ontbreken. Leer "spelenderwijs" met jouw geloof om te gaan.

One80 is de plek waar je het evangelie kunt beleven door middel van muziek, christelijke films en korte sketches. Tijdens de activiteiten ervaar je wat Jezus Christus voor jou kan doen. De ene week hebben we een funky band met live muziek, de andere week vertonen we een christelijke film die gaat over het evangelie van Jezus Christus. Hou onze agenda in de gaten, wij zijn namelijk actief in diverse steden. Zorg dat je de volgende One80 voorstelling niet mist.

Door muziek en zang samenkomen

Hou jij van muziek? Want dat doen wij zeker! Vaak organiseren we live muziekconcerten met meerdere bands of rapgroepen. Door de muziek en de teksten van de liedjes zingen de bands over God en het evangelie van Jezus Christus. Ook zullen mensen getuigen welke goede dingen God in hun leven heeft gedaan, en hoe hun leven 180 graden is gedraaid. Onze One80 concerten dagen je uit om te ontdekken wat God voor jou kan doen. Wij geloven dat God een plan voor ons allemaal heeft… Bezoek One80!

Movies with very good content

Naast concerten organiseren we ook filmavonden in onze One80 in Veendam. Elke keer laten we een andere film zien, maar de films vertellen altijd een verhaal over het evangelie van Jezus Christus. Onze filmavond is een leuke activiteit waar je mensen kunt ontmoeten en leren over wat God voor jou in petto heeft. Benieuwd hoe God je leven 180 graden kan draaien? Bezoek One80!

Een plek waar levens 180 graden veranderen

Onze One80-activiteiten gaan allemaal over het levensveranderende evangelie van Jezus Christus. Vraag jij jezelf vaak af: wat is het doel van het leven? Bestaat God echt? Hoe zit het met het hiernamaals? Op onze concerten en filmavonden nodigen we je uit om persoonlijk contact met God te maken. Als u God een kans geeft, zijn we er zeker van dat Hij u de antwoorden op uw vragen zal laten zien. Dat deed hij voor ons. Hij kan je hart vullen en je leven 180 graden veranderen!

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Wat leuk dat jij onze kerkdienst wilt bijwonen!

Meld je hier aan! Wij reageren zeer snel.

Contactgegevens

de-deur-veendam-google-maps
Reguliere wekelijkse kerkdiensten

Wij heten jou en familie van harte welkom op onze reguliere kerkdiensten. Je vindt ons aan de Barkstraat 14 te Veendam. Ook bekend als buurthuis ’t Scheepskwartier.

Contactgegevens

Snel via WhatsApp | Klik icoon

Contact met De Deur | Veendam

Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt, en gij zult vinden; klopt, en u zal opengedaan worden.

Lukas 11:9-10

Regulier contactformulier
de-deur-veendam-google-maps

Klacht melden aan De Deur | Veendam

Beschrijf je klacht of opmerking zorgvuldig. Wij behandelen en benaderen jou omtrent jouw melding discreet. Wij respecteren jouw privacy.

Klachtenformulier


Je aanmelden voor Bijbelstudie. Zeer verstandig! Wij staan klaar om je te begeleiden.

Wij houden leuke studiebijeenkomsten voor een ieder, jong of ouder, om zijn kennis over de Bijbel te verbreden.  

Meld je hier aan! Wij contacteren jou over de beschikbare data.

Wij nemen bij voorkeur per mail contact met je op, maar het kan ook zijn dat we jou telefonisch benaderen. Mochten we je niet direct kunnen bereiken, geen paniek. Wij proberen het dan gewoon nog een keer. Bedankt voor de juiste keuze.

Zou je alvast willen trainen, dit kan: ga naar www.bijbelstudieonline [of klik op het logo] en start daar je training. Het is een gerenommeerd platform voor nieuwgelovigen. Maar we zijn natuurlijk nooit te oud om iets bij te leren!

Jij komt met een invalidenvoertuig of wordt gebracht door een vervoersdienst!

Wij staan klaar om jou op te vangen, en zorgen voor jouw parkeerplekje dichtbij de kerk. Handig toch!
Meld je hier aan! Wij geven je snel de bevestiging door.

Jij zou graag willen dat wij met jou bidden.

Let wel! Tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de dienst kan je jouw gebedsverlangen indienen. Gebedsverlangens die vlak voor de dienst ingezonden worden (bijv. 5 minuten voor aanvang), worden meegenomen naar de eerstvolgende dienst. Zorg dus dat je op tijd bent met het indienen van dit gebedsverlangen.

Meld je hier aan! Wij contacteren jou over de beschikbare data.
×